Contact  |  Sitemap  |  Disclaimer
Leave Your Marks

Laat uw spoor na met
Leave Your Marks!

Wij zijn een full service marketing
adviesbureau, gespecialiseerd in
marketing en communicatie in de
B2B- en B2C-sector.

Resultaatgericht

Het resultaat is heilig. Alle middelen zijn daaraan ondergeschikt. Resultaat is dan ook altijd het uitgangspunt van onze voorstellen en realisaties. U wilt toch ook een Return on Investment?

Meer omzet en meer tevreden klanten. Een glimlach op uw gezicht is onze winst. U verrassen. Iedere keer weer. Zelfstandig ideeën aanbrengen. Dat is wat u van een bureau verwacht. En dat is ook wat u van Leave Your Marks mag verwachten.

Echte reclamemensen die staan voor wat ze zeggen”

Geen loze beloften dus, maar keiharde resultaten”

Een professioneel bureau kost geld, dat zullen we niet ontkennen, maar kosten gaan wel vooraf aan de baten. Besparen op uitstraling is nefast voor het succes van een bedrijf op langere termijn. Een fout logo, een goedkoop ogende website of veel tekstuele fouten in een folder doen allemaal afbreuk aan de kwaliteit van een bedrijf. Klanten en prospecten vormen zich in no time een mening over een organisatie en houden deze lang vast. En een verkeerd beeld krijg je er niet zomaar uit. Als bedrijf krijg je geen tweede kans om een eerste indruk te maken.

Resultaatgericht

Interesse?

Wilt u bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven? Is de groei van uw bedrijf noodzakelijk? Is uw bedrijf toe aan een ander of beter imago? Of wilt u gewoon meer omzet?

Neem dan contact op of schrijf u hier in op een van onze “Meet-ins”(*). Het kost u niets, maar levert wellicht heel wat op. Mailen kan ook: info@lym.be ( info at lym.be ).

(*) Zo kunnen we even in persoon kennismaken en kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Deze Meet-ins vinden plaats in onze nieuwe kantoren in het Astrid Business Center te Sint-Niklaas in de vergaderzaal Echo.

Leave Your Marks

Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas
T 03 766 24 24
F 050 89 02 22