Contact  |  Sitemap  |  Disclaimer
Leave Your Marks

Laat uw spoor na met
Leave Your Marks!

Wij zijn een full service marketing
adviesbureau, gespecialiseerd in
marketing en communicatie in de
B2B- en B2C-sector.

Media

Advertenties en spots moeten gezien of gehoord worden door de juiste doelgroep.

Welke media kies je dan? En wanneer? En wie zorgt voor de plaatsing en de reservatie?”

Leave Your Marks neemt die taak probleemloos op zich. Van bioscoop tot affichage, gericht naar de juiste blokken, de meest geschikte locaties, de aangepaste circuits. We verzamelen doelgericht gegevens over de diverse media, en bekijken ook of we uw boodschap eventeel kunnen koppelen aan een welbepaalde content die in specifieke media aan bod komen.

Zo kunt u een spot aanpassen aan de uitzending waarbij ze zal worden uitgezonden, of u advertentie inhoudelijk afstemmen op een welbepaald tijdschrift of artikelenreeks.

Mediaselectie

Media buying

Alles draait om het contact. In een ondoorzichtig medialandschap met eindeloze keuzes is het lastig om aandacht te krijgen. Want als je even niet oplet... Let er niemand op u.

Gelukkig letten wij wel op en helpen we onze klanten bij het maken van de juiste keuzes. Dit alles vanuit het besef dat alles draait om het contact waarbij onze ervaring en oprechte aandacht het verschil maken.

Hoe verhoog ik de effectiviteit van mijn acties?
Hoe speel ik snel in op veranderingen in de markt?”

Hoe zorg ik ervoor dat campagnes snel en op de juiste manier worden gebruikt?”

En hoe zorg ik dat ze worden ingezet via de juiste media?”

 

Er is plaats genoeg op de markt. Daarom verbergen we niet wat we onze prospects te bieden hebben. Ook over onze manier van werken en interne structuur zijn we heel open. Zin om eens af te spreken en van gedachten te wisselen over wat er speelt?

De media zijn de poorten naar uw publiek. LYM kent de weg. Als erkend reclamebureau werken wij samen met grote regionale en nationale uitgeverijen zoals Roularta, Het Mediahuis en De Persgroep. In hun magazines en kranten kunnen wij snel een mediacampagne voor u ontwikkelen, aan dezelfde tarieven als de rechtstreekse tarieven bij de uitgeverijen. 

 

Mediaselectie & -buying

Interesse?

Wilt u bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven? Is de groei van uw bedrijf noodzakelijk? Is uw bedrijf toe aan een ander of beter imago? Of wilt u gewoon meer omzet?

Neem dan contact op of schrijf u hier in op een van onze “Meet-ins”(*). Het kost u niets, maar levert wellicht heel wat op. Mailen kan ook: info@lym.be ( info at lym.be ).

(*) Zo kunnen we even in persoon kennismaken en kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Deze Meet-ins vinden plaats in onze nieuwe kantoren in het Astrid Business Center te Sint-Niklaas in de vergaderzaal Echo.

Leave Your Marks

Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas
T 03 766 24 24
F 050 89 02 22