Contact  |  Sitemap  |  Disclaimer
Leave Your Marks

Laat uw spoor na met
Leave Your Marks!

Wij zijn een full service marketing
adviesbureau, gespecialiseerd in
marketing en communicatie in de
B2B- en B2C-sector.

Leave Your Marks staat voor creativiteit en doeltreffendheid

In 1995 zet LS Communication zijn eerste stappen in de reclame. Tien jaar later is Leave Your Marks uitgegroeid tot een fullservice reclame adviesbureau, met specialisten die een rijke waaier aan diensten kunnen aanbieden. Een plaatselijke advertentie of een nationale campagne: wij ontwikkelen een reclameboodschap op maat, aangepast aan uw budget.

Leave Your Marks beheerst alle disciplines om uw reclameboodschap te ontwerpen, te drukken en te verspreiden.
Een volledige communicatiecyclus uitgevoerd op één adres, in nauwe samenwerking met één contactpersoon: uw account manager (m/v).

Als professioneel reclame adviesbureau bestaat onze hoofdactiviteit uit het adviseren van bedrijven met betrekking tot hun reclame- & imagocampagnes.

Creatief & doeltreffend

Interesse?

Wilt u bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven? Is de groei van uw bedrijf noodzakelijk? Is uw bedrijf toe aan een ander of beter imago? Of wilt u gewoon meer omzet?

Neem dan contact op of schrijf u hier in op een van onze “Meet-ins”(*). Het kost u niets, maar levert wellicht heel wat op. Mailen kan ook: info@lym.be ( info at lym.be ).

(*) Zo kunnen we even in persoon kennismaken en kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Deze Meet-ins vinden plaats in onze nieuwe kantoren in het Astrid Business Center te Sint-Niklaas in de vergaderzaal Echo.

Leave Your Marks

Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas
T 03 766 24 24
F 050 89 02 22