Contact  |  Sitemap  |  Disclaimer
Leave Your Marks

Laat uw spoor na met
Leave Your Marks!

Wij zijn een full service marketing
adviesbureau, gespecialiseerd in
marketing en communicatie in de
B2B- en B2C-sector.

Communicatieplan

Als communicatiebureau staat Leave Your Marks in voor de volledige marketing- en communicatiestrategie van ondernemingen en organisaties.
Een eerste element hierin is het opmaken van een communicatieplan, wat neerkomt op het systematisch aanpaken van de communicatieproblematiek.

Dit communicatieplan vormt immers de basis voor een volledige strategie en dient dus zorgvuldig ingevuld te worden in overleg met de verschillende actoren. Effectieve marketingcommunicatie is heel wat complexer dan het kiezen van de meest interessante invalshoek van een product of dienst.

We brengen niet zomaar een product aan de man, maar we verkopen uw merk, uw bedrijf, uw imago, en daar hoort een plan bij om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een onuitwisbaar spoor achterlaat in het geheugen van uw klant en potentiële klant.

 

LYM werkt graag met u een brede communicatiestrategie uit die actielijnen uitzet op basis van onderzoek en studie. We bevragen en analyseren hoe de doelgroep denkt over uw bedrijf en uw product, waar zijn behoeftes en wensen liggen, waar we hem kunnen bereiken en hoe frequent, indringend of subtiel we dat moeten doen.

Zo verzamelen we inzichten die geen dode letter blijven, maar worden omgezet in heel concrete, tasbare acties, waarbij we alle nodige media integreren. En het mooie is dat u ook voor de uitvoering niet verder meer hoeft te kijken.

Als u dat wil, nemen we de hele coördinatie van de communicatie op ons. Dat is dan weer onze strategie.

Communicatieplan

Interesse?

Wilt u bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven? Is de groei van uw bedrijf noodzakelijk? Is uw bedrijf toe aan een ander of beter imago? Of wilt u gewoon meer omzet?

Neem dan contact op of schrijf u hier in op een van onze “Meet-ins”(*). Het kost u niets, maar levert wellicht heel wat op. Mailen kan ook: info@lym.be ( info at lym.be ).

(*) Zo kunnen we even in persoon kennismaken en kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Deze Meet-ins vinden plaats in onze nieuwe kantoren in het Astrid Business Center te Sint-Niklaas in de vergaderzaal Echo.

Leave Your Marks

Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas
T 03 766 24 24
F 050 89 02 22