Contact  |  Sitemap  |  Disclaimer
Leave Your Marks

Laat uw spoor na met
Leave Your Marks!

Wij zijn een full service marketing
adviesbureau, gespecialiseerd in
marketing en communicatie in de
B2B- en B2C-sector.

Case study: webdesign: De Maesschalck H. nv

Onze klant De Maesschalck H. nv wenste een up-to-date website met informatie over de zaak in Sint-Niklaas en Erembodegem. De 4 verschillende takken van de verfgroothandel diende duidelijk in beeld gebracht te worden. Ook de verschillende merken die De Maesschalck H. nv bedeelt, dienden duidelijk naar voor te komen.

Het resultaat: een overzichtelijke website waar schilders, carrossiers, metaalbewerkers en houtbewerkers hun gading vinden.

http://www.demaesschalckh.be

Case web: De Maesschalck H. nv  niet gevonden - site_title_c Case web: De Maesschalck H. nv  niet gevonden - site_title_c Case web: De Maesschalck H. nv  niet gevonden - site_title_c

Case web: De Maesschalck H. nv

Interesse?

Wilt u bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven? Is de groei van uw bedrijf noodzakelijk? Is uw bedrijf toe aan een ander of beter imago? Of wilt u gewoon meer omzet?

Neem dan contact op of schrijf u hier in op een van onze “Meet-ins”(*). Het kost u niets, maar levert wellicht heel wat op. Mailen kan ook: info@lym.be ( info at lym.be ).

(*) Zo kunnen we even in persoon kennismaken en kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Deze Meet-ins vinden plaats in onze nieuwe kantoren in het Astrid Business Center te Sint-Niklaas in de vergaderzaal Echo.

Leave Your Marks

Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas
T 03 766 24 24
F 050 89 02 22